Vissza az aktuális pozíciókhoz

Irodavezető

Mi, akik a TcT Recepcióján dolgozunk és, ahova téged is keresünk, arra törekszünk, hogy biztosítsuk az iroda zavartalan működését, továbbá a nyugodt munkahelyi környezetet mindenki számára. Kollégáink napi munkavégzését maximálisan támogatjuk, egy személyben vagyunk apák, anyák és vérprofi ügyintézők. Leendő kollégánkként ebbe a vadregényes és pörgős világba fogsz belecsöppenni.

Már egy álmos hétfő reggel is fogsz recepciós feladatokat ellátni, mert hozzánk mindig jön valaki (vagy egy futár vagy egy ügyfél) vagy csörög a céges telefon. Az adminisztrációért rajongó éned biztosan lubickolni fog a pályázatainkkal kapcsolatos teendőkben és abban, hogy minden szerződésünkhöz meglegyen a megrendelés és minden számlánkhoz a teljesítésigazolás. Ha szereted a számokat, akkor számlázás közben biztos, végig mosolyogni fogsz. A könyvelést egy külső cég végzi nekünk, eddigi tapasztalataink alapján legalább annyit fogsz beszélni velük egy nap, mint, amennyit a barátaiddal. Ez ugyan nem kevés, de ez még nem minden! A munkaügyi teendőkbe is bekapcsolódnál, például kiosztanád a fizetési bizonylatokat, előkészítenéd a munkaszerződéseket (a bérszámfejtést és a konkrét bejelentést már az előbb említett szuper könyvelésünk végzi). Folyamatosan támogatnod kell majd a vezetőség napi munkáját, emellett te lennél a felelős az iroda vezetéséért. A feladatok ugyan szerteágazóak, de nem fordul elő az összes minden nap.

Kezdened már tegnap kellett volna, de, ha csak holnap tudsz, az sem baj.

Ha az itt felsoroltak illenek rád, te vagy a mi emberünk

 • felsőfokú végzettséggel rendelkezel,
 • többéves tapasztalatod van már irodai asszisztensként,
 • nem okoz gondot 1-1 angol telefonhívás lebonyolítása,
 • nem ijedsz meg attól, ha egyszerre több gyeplőt is kézben kell tartanod,
 • gyorsan tanulsz és mersz kérdezni,
 • megtalálod a közös hangot mindenkivel, rugalmas vagy és segítőkész,
 • precízebben végzed a munkád, mint egy bombaszakértő,
 • tudsz logikusan gondolkodni és az alapján cselekedni akár egyedül, akár csapatban.

Mi garantáljuk neked, hogy

 • olyan feladatokat fogsz kapni, melyekből rengeteget tudsz tanulni és fejlődni,
 • úgy véljük, a pohár félig teli van és így is állunk hozzá mindenhez,
 • szeretnénk, ha szeretnél itt dolgozni és mindent elkövetünk, hogy ez így is maradjon.

Kérünk, minél több mezőt tölts ki az űrlapon! Ezzel megkönnyíted a munkánkat, hiszen minél több adatot adsz meg, annál könnyebben dönthetjük el, hogy a jelentkező vagy az ajánlott személy megfelel-e a követelményeknek.

Jelentkezem

Irodavezető

Tallózás

(DOC, DOCX, PDF, JPG, PNG, max. 5 fájl, összesen max. 5MB)

  tallózz/húzz ide DOC, DOCX, PDF, JPG, PNG fájlokat (max. 5 fájl, összesen max. 5MB)

   *kötelező mezők

   Kérünk, minél több mezőt tölts ki az űrlapon! Ezzel megkönnyíted a munkánkat, hiszen minél több adatot adsz meg, annál könnyebben dönthetjük el, hogy a jelentkező vagy az ajánlott személy megfelel-e a követelményeknek.

   Ő kell nektek

   Irodavezető

   Én ajánlom

   *kötelező mezők