Vissza

A TcT Group Toborzási kampányának Jelentkezési és Ajánlási feltételei és szabályzata

A kampánnyal az a célunk, hogy olyan személyek jelentkezését is ösztönözzük, akikhez esetleg az általunk meghirdetett pozíciók közvetlenül nem jutottak el. Ha jelentkezni vagy valakit ajánlani szeretnél, nem kell mást tenned, mint, hogy az adott pozíciónál elérhető űrlapon minél több adatot megadj, majd a kitöltött űrlapot elküldd nekünk. Kérünk, minél több mezőt tölts ki az űrlapon! Ezzel megkönnyíted a munkánkat, hiszen minél több adatot adsz meg, annál könnyebben dönthetjük el, hogy a jelentkező vagy az ajánlott személy megfelel-e a követelményeknek. Hamarabb tudjuk felvenni vele a kapcsolatot és így a folyamat is gyorsabb lesz, és sikeres ajánlás esetén te is gyorsabban juthatsz hozzá a megérdemelt iPhone-odhoz.

A sikeres ajánlásról e-mail és/vagy telefon útján haladéktalanul értesíteni fogunk az ehhez szükséges, a jelen szabályzatban meghatározott valamennyi feltétel bekövetkezését követően. A sikeres ajánlás fejében adandó iPhone átadásának részleteit illetően telefonon és e-mail-ben is egyeztetünk veled.

Az nagyon fontos, hogy az általad megadott adatok a valóságnak megfeleljenek és az aktuális állapotot rögzítsék, továbbá ne tartalmazzanak semmilyen félrevezető információt, különös tekintettel a végzettségre, a szakmai tapasztalatra vagy a személyes tulajdonságokra vonatkozólag.

A részletes feltételekről itt olvashatsz:

Hogyan jelentkezhetsz valamely állás betöltésére?

A www.tct.hu oldalon felsorolt állásajánlatok valamelyikére való kattintás után megjelenik egy új oldal. Ezen az új oldalon látod az általad kiválasztott pozíció leírását, valamint az ablak jobb oldalán megjelenik a „Jelentkezem” gomb. Jelentkezni a pozícióra csak a szükséges információk, adatok (neved*, e-mail címed*, telefonszámod, legmagasabb iskolai végzettséged, szakterületed, LinkedIn profilod) megadását és a weboldalon található feltételek elfogadását követően lehet. A *-al megjelölt mezők megadása kötelező.

Mi történik a jelentkezés beküldését követően?

A megadott adataid bekerülnek a céges adatbázisunkba. Amennyiben megfelelőnek tartunk a pozícióra, a jelentkezésedet követő 1 héten belül felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben és/vagy telefonon. Ennek során tájékoztatunk a pozíciót érintő kiválasztási folyamatról (hány forduló várható, mi történik az egyes fordulókon) és időpontot egyeztetünk veled az első fordulóra.

Hogyan ajánlhatsz valakit az állásra?

Ha a www.tct.hu–n felsorolt állásajánlatok betöltésére ajánlani szeretnél valakit, kérjük, hogy kattints a weboldalon az adott állásajánlatra. Ekkor megjelenik egy új oldal, ahol láthatod az általad kiválasztott pozíció leírását, az oldal jobb szélén pedig megjelenik az „Ajánlok valakit” gomb. Az erre való kattintás után akkor tudsz valakit ajánlani a választott pozícióra, ha a szükséges információkat, adatokat (ajánlott személy neve*, e-mail címe*, telefonszáma, legmagasabb iskolai végzettsége, szakterülete, LinkedIn profilja, valamint az ajánló személy neve*, e-mail címe*, telefonszáma) megadod és a weboldalon található feltételeket elfogadod. A *-al megjelölt mezők megadása kötelező.

Légy szíves minél több mezőt tölts ki az űrlapon, mert ezzel a mi munkánkat is megkönnyíted, hiszen minél több adatot adsz meg, annál könnyebben dönthetjük el, hogy az általad ajánlott személy megfelel-e a követelményeknek. Ráadásul hamarabb tudjuk felvenni vele a kapcsolatot és így a folyamat is gyorsabb lesz.

Mi történik az általad ajánlott személyre vonatkozó ajánlat beküldése után?

Az általad ajánlott személy adatai, valamint a te adataid is bekerülnek az adatbázisunkba.

A rendszerünk az ajánlott személy e-mail címére automatikus levelet küld, amelyben értesítjük arról, hogy ki és milyen pozícióra ajánlotta őt számunkra. Az általad ajánlott személynek lehetősége van arra, hogy kérje a rendszerünkből való eltávolítását.

Amennyiben az ajánlott személyt megfelelőnek tartjuk a pozíció betöltésére, 1 héten belül belül megkeressük e-mailben és/vagy telefonon. Ennek során tájékoztatjuk a pozíciót érintő kiválasztási folyamatról (hány forduló várható, mi történik az egyes fordulókon) és időpontot egyeztetünk vele az első fordulóra.

Mi számít sikeres ajánlásnak?

Egy ajánlás akkor minősül sikeresnek, ha az általad ajánlott személlyel a kapcsolatfelvételt követő 60 naptári napon belül írásban munkaszerződést kötünk, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyt létesítünk (pl. megbízási jogviszony), és ez a szerződés a megkötését követő 30 napon belül nem szűnik meg.

Az általad ajánlott személy adatait a rendelkezésünkre álló adatok alapján ellenőrizzük. Amennyiben olyan személyt ajánlottál, aki a kampányban már jelentkezett, vagy, akit rajtad kívül már valaki más is ajánlott, erről rövid határidőn belül értesíteni fogunk. Ebben az esetben az ajánlatod sajnos nem érvényes, ilyenkor az időrendben korábban érkezett ajánlást tekintjük érvényesnek. Ez esetben se csüggedj, hiszen korlátlan számban ajánlhatsz nekünk embereket!

Fontos! Ha a weboldalon felsorolt állások valamelyikének betöltésére nem valaki más ajánl téged, hanem a saját nevedben jelentkezel, az Apple iPhone készülékre nem vagy jogosult még abban az esetben sem, ha a felkínált pozíció betöltése érdekében szerződést kötünk veled.

Hogyan értesítünk az ajánlásod sikerességéről?

A sikeres ajánlásról e-mail és/vagy telefon útján haladéktalanul értesíteni fogunk a sikeres ajánláshoz szükséges, a jelen szabályzatban meghatározott valamennyi feltétel bekövetkezését követően. A sikeres ajánlás fejében adandó iPhone átadásának részleteit illetően telefonon és/vagy e-mail-ben egyeztetünk veled.

Sikeres ajánlás esetén mit fogsz kapni?

Amennyiben az ajánlásod a jelen szabályzatban meghatározottak szerint sikeresnek minősül, a legújabb Apple iPhone készüléket adjuk cserébe.

Hogyan veheted át a készüléket?

Az iPhone átvételére kizárólag csak személyesen, vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással rendelkező meghatalmazott útján van lehetőséged. Köszönjük a megértésedet.

Meddig él az általunk meghirdetett toborzási kampány?

A kampány visszavonásig érvényes.

Egyéb rendelkezések

A toborzási kampány plakátokon, szórólapokon, online sajtóhirdetésekben valamint a szervező, illetve a partnerei weboldalán, közösségi weboldalán kerül népszerűsítésre.

Kérjük, hogy a kampány során a jelentkezési űrlapot csak abban az esetben töltsd ki, és azt a részünkre csak akkor küldd meg, ha hozzájárulsz ahhoz, hogy a személyes adataidat a szervező és annak megbízott adatfeldolgozója a toborzási kampány lebonyolítása céljából a hatályos jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően kezeljék. Amennyiben a jelentkezési űrlapot a részünkre elküldöd, azt úgy tekintjük, hogy az adatkezeléshez a hozzájárulásodat megadtad.

Kérjük, hogy a kampány során a más személyre vonatkozó ajánlatodat tartalmazó űrlapot csak abban az esetben töltsd ki és azt a részünkre csak akkor küldd meg, ha hozzájárulsz ahhoz, hogy a személyes adataidat, illetve az általad ajánlott személy hozzájárult ahhoz, hogy az ő személyes adatait a szervező és annak megbízott adatfeldolgozója a toborzási kampány lebonyolítása céljából a hatályos jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően kezeljék. Amennyiben a hivatkozott űrlapot a részünkre elküldöd, azt úgy tekintjük, hogy az adatkezeléshez a hozzájárulásodat megadtad, illetve, hogy az általad ajánlott személy az adatainak kezeléséhez hozzájárult.

Szavatoljuk, hogy mind a te, mind pedig az általad ajánlott személy adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával kezeljük. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, illetve az adatkezelésre vonatkozó egyéb jogszabályok értelmében tájékoztatunk, hogy a toborzási kampányban való részvétellel és az adatok megadásával az adataid, valamint az általad ajánlott személy adatai a szervező mint adatkezelő adatbázisába kerülnek, az adatok feldolgozását, beleértve az adatok összegyűjtését, tárolását, rendezését, őrzését, lekérdezését, kivonatolását, összevonását, használatát, lezárását, törlését, stb. a szervező, vagy meghatalmazottja végzi.

Az adatok megadása önkéntes. Ezeket az adatokat kizárólag a toborzási kampány lebonyolításához és saját marketing tevékenységünkhöz, piackutatáshoz valamint tájékoztatási célból használjuk fel.

Az adatok kezelése határozatlan ideig tart. Az adatok előzetes tájékoztatásod és engedélyed nélkül az érdekkörünkön kívül eső harmadik személy részére nem kerülnek átadásra. Bármikor jogosult vagy tájékoztatást kérni személyes adataid kezeléséről, kérheted személyes adataid törlését, helyesbítését, valamint megillet az adataid kezelése elleni tiltakozás joga. Írásban megjelölt igényeid a következő címre küldheted el: career@tct.hu.

Tájékoztatunk, hogy akár a jelentkezési, akár az ajánlási űrlap megküldésével kötelezettséget kell vállalnod arra, hogy az általad megadott adatok a valóságnak megfelelnek és az aktuális állapotot rögzítik, továbbá nem tartalmaznak semmilyen félrevezető információt, különös tekintettel a végzettségre, a szakmai tapasztalatra vagy a személyes tulajdonságokra vonatkozólag. Felhívjuk figyelmedet, hogy az adatok valótlansága miatt a szervezőnél esetlegesen felmerült kárt köteles leszel megtéríteni.

Kérjük, csak akkor ajánlj valakit, ha az ajánlásodat tartalmazó űrlap megküldésével visszavonhatatlan hozzájárulásodat adod ahhoz is, hogy sikeres ajánlás esetén az iPhone átadásáról kép-, hang- vagy/és filmfelvétel készüljön, és ezen felvételek akár részben akár egészben egy későbbi reklám-kampány során felhasználásra kerüljenek - idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül.

Amennyiben az ajánlatod a hatályos jogszabályokban, vagy a jelen szabályzatban foglalt bármely rendelkezést, vagy az általad ajánlott személy érdekeit sérti, az ezzel összefüggésben okozott károkért teljes körű felelősséggel tartozol, és a károkat köteles vagy megtéríteni. A TcT Hungary Kft. nem vállal felelősséget az általad esetlegesen tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért sem. Ezért kérünk, hogy az ajánlatod leadása során legyél nagyon körültekintő!

A jelen szabályzatban meghatározott akció feltételei a magyar jogszabályok figyelembevételével kerültek meghatározásra.

Fenntartjuk a jogot, hogy a kampány feltételein egyoldalúan módosítsunk. Az esetleges módosításokat megtalálhatod a www.tct.hu oldalon.

Szervező: TcT Hungary Kft. (cím: 1118 Budapest, Rétköz utca 5., cégjegyzékszám: 01-09-937541, képviseli: Vadász Attila ügyvezető)

Kapcsolattartó: Vadász Attila, ügyvezető, career@tct.hu